Preguntas y Respuestas

Cuáles son los tipos de corte americano de carne de res. .

Cocina general


* Solomo de cuerito: Rib (en bistec) y rib roast (entero)
* Ganso entero: Boneless loin end without the tenderloin or tip
* Lomito: Tenderloin
* Punta trasera: Small, pointed triangle covered with fat is the top of the rump
* Muchacho redondo: Long, tube shaped eye of the round
* Churrasco: Strip loin, boneless, from the short loin, New York steak
* Lengua: Beef tongue
* Papelón: English Cut for braising
* Falda: Flank steak
* Bistec de hígado: Liver, sliced
* Lagarto con hueso: Shank for soup of stew (with bone)
* Lagarto sin hueso: Shank cut lengthwise
* Solomo: Sirloin
* Chuleta de res: Sirloin steak
* Chocozuela entera: Sirloin tip (tip of the loin)
* Costillas de res: Short ribs for soups
* Medallón de lomito o ganzo: Steak, small, 1 1ž2 inch round shape
* Pulpa negra molida: Steak, ground round
* Carne para guisar: Stewing meat

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